برای لابیای اسیب دیده بعد از زایمان، چه روش های ترمیمی موجود می باشد؟
پارگی لابیا را می توان یک بخش پارگی از پوست یا بافت نرم در قسمت vulva دانست. این پارگی شامل لابیا ماینورا و ماژورا می شود یا حتی کلاهک کلیتوریس. درحالی که رایجا این اتفاق در طی زایمان دیده می شود، اما به اندازه پارگی های دیگر واژینال از آن صحبت نمی شود.
معمولا چنین اسیبی را با نام ” grazing” یا ” first-degree tear” می شناسند.
بسیاری از خانم هایی که لابیا ماینور آن ها در زایمان طبیعی شان پاره می شود، ترمیم پیدا می کند.
گاها هم این پارگی به خاطر اپیزیتومی ناموفق، برش جراحی که برای باز کردن دهانه واژن داده می شود، رخ می دهد. طبیعتا باید از این پارگی های جلوگیری کرد.
برخی مواقع هم رخ می دهد که لابیا ماینورا ممکن است به طور خودبخودی در طول زایمان پاره شود. درنتیجه باعث یک سطح ناهموار یا حتی جدایی بخش جلویی از فرنولوم شود. منظور اتصال پوست است در کلیتوریس. همه این پارگی ها می توانند ترمیم شوند. اما توصیه می شود که چنین عمل های ترمیمی که موجود می باشند، از جمله عمل ترمیمی لابیای بزرگ یا کوچک، و یا لابیاپلاستی را، به مدت ۳ الی ۶ ماهی عقب بیندازید.
برای اینکه اسکار ناشی از آن بهبود یافته قبل از اینکه جراحی ترمیمی مجدد روی آن ها انجام گیرد.
این ترمیم به صورت بیحسی موضعی یا بیهوشی عمومی می تواند انجام گیرد. زمانی که یک متخصص زنان و زایمان و یا جراح زنان و زایمان خوب و مجرب انتخاب کرده باشید، می توانید نتیجه موفقیت آمیزی بگیرید.
از انجایی که بهترین زمان اختصاص می یابد به ترمیم کامل واژن در مرحله اول، پس حتما یک مشاوره ای با جراح لابیاپلاستی یا پلاستیک، داشته باشید.